Ландшафтний дизайн в зимовий період

Замовити послуги чи отримати консультацію можна по телефону:
+380 67 310 75 40

Взимку сад занурюється в атмосферу спокою. Дерева стоять без листя, трава і квіти покриті снігом. Природа прикрасила рослини в чорно-білі кольори, які можуть навіювати тугу і нудьгу. Однак, ландшафтні дизайнери вважають інакше. Існує безліч різних прийомів, як створити прекрасний образ і зовнішній вигляд зимового саду.

Ландшафтний дизайн зимою

Вічнозелені насадження

Складно переоцінити роль вічнозелених рослин. У той час як більшість дерев і чагарників позбулися своєї крони пізньої осені, вони продовжують виглядати квітучими в будь-яку пору року. Саме насадження вічнозелених рослин є відмінним способом прикраси саду в зимовий період часу. З їх допомогою можна виділити функціональні зони, а також розставити акценти.

До вічнозелених рослин, популярним серед садівників відносять хвойні дерева, а також листяні - ягідник, падуб, магонію і бересклет. Вони мають соковите забарвлення, а також гарні плоди у вигляді ягід, завдяки чому відмінно контрастують на тлі білосніжних покривів.

Хвойні рослини є вельми популярними. І правда, зелені чагарники і дерева виглядають досить ефектно серед заметів снігу, а також володіють приємним специфічним запахом. Ми радимо прикрашати зимовий сад насадженнями у вигляді ялівцю, ялинок, кипарисів.

Для прикраси зимового саду і внесення в нього яскравих фарб рекомендуюмо використовувати рослини з кольоровою корою, наприклад, червоного, жовтого або оранжевого кольору. За допомогою такого прийому нудна чорно-біла картина буде розбавлена ​​і заграє по-новому.

Зимові квіти

Ландшафтні дизайнери люблять прикрашати ділянки квітами - зимньоцвітами. Їх особливість полягає в тому, що вони розпускаються в холодну пору року і радують господарів своєю красою. До подібних рослин відносять хімонант, гамамеліс. Ці квіти мають жовто-помаранчеві бутони, які крім усього іншого ароматно пахнуть. З їх допомогою можна перетворити зимовий сад в дивовижне і приємне для очей місце.

Сухоцвіти також відмінно впишуться в композицію зимової ділянки. Ефектно виглядатимуть не прибрані восени декоративні злаки, безсмертник, фізаліс, синеголовник.

Малі архітектурні форми

Влаштування малих архітектурних форм на ділянці - не менш важливий аспект зимового ландшафтного дизайну. Невеликі фонтанчики, красиві кам'яні або ковані лавки, скульптури, гойдалки - все це буде гармонійно і ефектно виглядати в будь-який час року, радуючи вас і ваших гостей.

Таким чином, існує безліч прийомів і способів оформлення ділянки в зимовий період часу. Ми готові втілити будь-які ідеї клієнтів в життя!

Якщо ви хочете замовити зимовий ландшафтний дизайн ділянки від компанії "GreenUp!", ви можете зв'язатися по телефону +380 67 310 75 40 або електронною поштою info@greenup.com.ua. Наші менеджери нададуть відповіді на усі ваші запитання і розрахують приблизну вартість проекту.

Зателефонуйте нам

+380 67 310 75 40

Залиште заявку та ми з вами зв'яжемось