Декоративні чагарники

Замовити послуги чи отримати консультацію можна по телефону:
+380 67 310 75 40

Чагарники в ландшафтному дизайні саду чудово підійдуть для того, щоб його урізноманітнити і прикрасити вашу територію у різні пори року. Не цікаво, якщо всі рослини на ділянці будуть однієї висоти. А квітучі насадження візуально здатні поміняти форму саду, подарувати святковий настрій його власникам, зробити палітру насиченою і багатою. Зазвичай чагарники розміщують в декількох місцях:

  • - На газоні;
  • - Біля тераси;
  • - Біля хвіртки;
  • - Біля огорожі на далеких кордонах.

Застосування чагарників в різних точках саду підсилює їх сприйняття. А квітучі - не тільки притягують погляди, а й формують все насадження на ділянці в єдину композицію.

Декоративні чагарники - ландашафтний дизайн Львів

Чагарники для невеликого саду

Для ландшафтного дизайну маленької ділянки підійдуть чагарники відповідного розміру. Серед них можна підібрати рослини, квітучі в різний час. Наприклад, фрозен готові порадувати яскравими жовтими ліхтариками вже ранньою весною, коли тільки що зійшов сніг і навіть листя ще не з'явилися. Потім до композиції може приєднатися зірчаста магнолія з білими квітами. Потім естафета перейде до японського радодендрону зимостійкості, висота якого всього до одного метра.

Травневі свята відмінно прикрасить бузок. Для міні-саду краще вибирати китайський сорт, його запашні грона будуть схилятися до самої землі. У червні розпуститься невибаглива колоквія, квіти якої повністю покривають гілки рослини. А якщо на ділянці поселити гібіскус сірійський, то червоні, білі, бузкові і фіолетові барви будуть радувати до вересня.

Чагарники у великому саду

Для великого саду різноманітність чагарників є значно багатшими, а значить і простір для фантазії і створення композицій обширнішим. Навесні в середній смузі відмінно себе почувають і починають своє цвітіння ягідник, японська айва, форзиція, мигдаль. У травні зацвітає ірга канадська, зовні нагадуючи черемху. До речі восени ця рослина додасть соковитих фарб своїм листям. Також для кінця весни прекрасно підійде мигдаль, викликаючи масу захоплень.

Влітку цвіте величезна кількість чагарників, які ніби наввипередки хочуть постати у всій красі. Барбарис, гортензія, бузок або вейгела, ось лише кілька рослин, які прикрасять сад в червні. У липні продовжує цвісти білим або рожевим дейція. А гібіскус сірійський прекрасно підійде для серпня.

Восени прикрасою ділянки стануть квіти гортензії, вересу. У цей період яскраві акценти надають і плоди або листя рослин, наприклад, горобини, глоду, калини або шипшини. Навіть взимку, ефектно виділяючись на тлі білого снігу, вони будуть оживляти навколишній пейзаж ландшафтного дизайну саду.

Якщо ви хочете замовити посадку декоративних чагарників, ви можете зв'язатися по телефону +380 67 310 75 40 або електронною поштою info@greenup.com.ua. Наші менеджери нададуть відповіді на усі ваші запитання і розрахують приблизну вартість.

Зателефонуйте нам

+380 67 310 75 40

Залиште заявку та ми з вами зв'яжемось