З чого починати роботу над ландшафтом?

Замовити послуги чи отримати консультацію можна по телефону:
+380 67 310 75 40

Багато хто небезпідставно вважає, що основним етапом в роботах з благоустрою саду є первинна підготовка, яка називається нульовим циклом. Чим якісніше і ретельніше проведені ці роботи, тим простіше і швидше буде все йти в подальшому.

Незважаючи на те, що багато хто обмежується простими ескізами, але для всіх буде краще, якщо замовнику та підряднику вдасться пропрацювати весь пакет документів. Головна перевага в цьому для вас - ви будете інформовані про всі необхідні роботи, їх тривалість і ціною на створення ландшафтного дизайну. Тим самим зможете контролювати всі процеси, що відбуваються у вас в саду. Підряднику ж теж є добре в оформленні проекту, так як фахівцям набагато простіше виконувати свої завдання, і вони вже погоджені із замовником. Звичайно, без відступів від проектної відомості не обійтися, але їх набагато легше буде пояснити один одному і домовитися.

Посадити хвойні дерева Львів

Черга облагороджувати ділянку настає вже після того, як побудований будинок. Це означає, що часто на ділянці повно сміття і ґрунту з-під фундаменту. Зазвичай клієнт і компанія відразу ж обумовлюють додаткові роботи з прибирання. Найкраще буде, якщо сміття складуть в одне місце, а ґрунту розподілять по ділянці для створення рельєфу. Ну а якщо ділянці вже багато років і будівельний бруд була змішана з землею, то, на жаль, доведеться працювати з тим, що є. Звичайно, це доставить деякі клопоти.

Серед стандартних видів робіт виділяється переміщення ґрунту. Це саме витратне і складне заняття. Причому, якщо на рівній ділянці без нього ще можна обійтися, замінивши необхідні обсяги різноманітними рослинами, то для інших ділянок доведеться витратитись. З огляду на обсяги роботи, можливо, доведеться задіяти будівельну техніку. А згодом, природно, необхідно буде працювати руками.

Основне питання, яке необхідно вирішити заздалегідь, - дізнатися тип ґрунту. Адже саме від цього залежить наявність або відсутність проблем при будівництві доріжок, будівель, місць для квітів і рослин. Найпростіший в цьому плані - піщаний тип. Вода на такому ґрунті не стоїть, всі об'єкти швидко і недорого зводяться і ніяких рухів фундаменту. Для затримки води - для озерця або дерев, використовують глиняну прошарку.

Крім цього, було б непогано дізнатися рівень кислотності ґрунту. У разі різкого перекосу в сторону, доведеться перевозити поживну землю.

Для замовлення ландшафтного дизайну, ви можете зв'язатися по телефону +380 67 310 75 40 або електронною поштою info@greenup.com.ua. Наші менеджери нададуть відповіді на усі ваші запитання і розрахують приблизну вартість.

Зателефонуйте нам

+380 67 310 75 40

Залиште заявку та ми з вами зв'яжемось